Tar det lugnt

Efter en utmattning är målet inte att komma tillbaka till det liv man hade innan, för det var ju det som ledde till att man blev sjuk. Min psykolog påminner mig om det och det är bra.

Jag anade att jag skulle bli sämre igen under juldagarna, att det trots besök av dem jag älskar också, (eller just därför) skulle ta på krafterna och jag hade rätt. Ändå är det naturligtvis nedslående att vara himla trött igen. Men jag slipper yrseln, och ljudet av susande skog i huvudet, och det är jag tacksam för. Jag är tacksam för otroligt mycket faktiskt, även om jag inte orkar skriva om det idag. Planerna för dagen är istället att ta det så lugnt som möjligt. Eftersom jag, och minstingen är morgonpigga, har hon och jag redan hunnit med en del. Vi har varit ute och gått och passat på att åka linbana på skolgården (hon) och jag har skrivit en sida i Vårskogen!

Men om drygt en timme, då min man går upp, väntar sängen på mig,  Då får han ta över. Innan dess ska jag göra en sak som ger mig både avkoppling och glädje: Gå ut i trädgården och släppa ut kaninerna i hagen medan jag städar deras bur. Att se dem skutta runt och undersöka allt, ja de har inga problem med mindfulness och de överför det till mig;)  Hoppas att du har en fin start på året, och varmt tack för att du läste! Jag bloggar även på http://www.mittmanus.se, där kan man se vilken bok jag är helt uppe i just nu;)

Isa, ett halvår gammal. Köpte henne på vinst och förlust i en djuraffär som sällskap till vår Hampus, och hem kommer en helt tam kanin-flicka!IMG_4690