PMS och julefrid?

Nä. Nä, men det går ju inte ihop. Alltså, PMS med jävligt stora bokstäver och julefrid, och så lite utmattning på det. Nä, men nej.

För att inte göra det för trist så här dagarna före jul kan jag ta det i den här formen:  Man vet att man har PMS när…

…maken möter upp med ett blekt leende redan i dörröppningen och vänligt frågar om det är något man behöver, samtidigt som han viftar bort barnen, som snabbt droppar av till sina rum, välförsedda med mobiler, Ipads o s v…Fy fasiken så olämpligt att drabbas av detta elände när alla bara vill mysa och vänta in julen.

MEN vissa saker har jag lärt mig under min utmattnings-tid. Innan ångade jag bara på när jag var trött, men det gör jag faktiskt inte längre, och detta tänkte jag tillämpa idag även på denna åkomma. Så istället för att le bistert och tänka att jag ska nog hålla ihop (och så gör jag inte det, tyvärr) så tänker jag bara HÅLLA MIG UNDAN! Så mycket det går. Som sällskap ska jag ha ”Vargavinter” av Nevada Barr (Lysande)!IMG_4472 Har även läst en del annat bra sista tiden, ska skriva lite om det en annan dag. Idag är det ju att göra så lite som möjligt som gäller. Skönt att ha insett sina begränsningar mer än jag gjorde tidigare. Hoppas att jag är på bättre humör snart, men till dess…Ha det så bra! Och hoppas att ni har det. Att ni inte stressar tok-mycket, eller i alla fall stannar upp ibland i förberedelserna och bara….är. Kram!