Hemma igen!

Jag har skvallrat lite om signeringen av Skuggvinter i Stockholm i lördags på min andra blogg http://www.mittmanus.se, kika gärna in där om du inte redan gjort det 🙂

Nu är jag på hemmaplan igen, trött men lycklig och nöjd i en frusen liten by där varje hustak har ett flortunt vitt täcke på sig. Mycket mer än så orkar jag inte skriva, har gjort åt mycket energi i helgen men eftersom det varit underbart tänker jag inte klaga.

Det skulle passat fint med ett motiv från Stockholm här, men jag väljer att lägga ut ett foto på en mugg jag köpte som påminner om en rosa saga. En man kan dricka ur när man behöver värma sin fantasi med något vackert. Samt något jag tycker är fantastiskt; När jag signerade i lördags och talade om, som jag alltid gör att man även kan lyssna på min bok, var det en kund som genast tog fram den på Storytel. Och då visade det sig att den har 173 betyg, och snittade på 3.47 (av 5). Att så många recenserat den är ju helt otroligt! Allra största TACK till dig som läste och ta hand om dig. Glöm inte att klä dig varmt och säga snälla saker både till dig själv och andra!IMG_4408IMG_4390