Friska vindar!

IMG_4312Nämen, nu blåser det friska vindar här alltså! För det första har jag bestämt mig för att åka till Stockholm nästa helg, signera Skuggvinter, samt träffa bror med familj, och en författarkollega (hej Elin:) Och kolla bilden, jag har putsat fönster igår och idag! Det var över ett år sedan sist så snacka om att det behövdes. (Observera att ni ser hur fönstret såg ut innan). Lägligt rent vädermässigt är det också, i veckan ska det bli lite minus tydligen. Där nere stressar mannen med äppelpaj och vaniljsås, assisterad av minst ett barn tror jag, för att sedan hinna lasta in vinterdäcken i bilen, dags för byte.

Och jag ska skriva på mitt manus Vårskogen. Därför säger jag hejdå trots ett väldigt kort inlägg. Fortfarande mycket värk i axlar och armar, så det gäller att prioritera. Ta hand om dig och allra största tack för att du läste. Kram!