Skriva!

Jag har inte tid att skriva mer än några rader här på bloggen idag, för jag ska…SKRIVA PÅ VÅRSKOGEN!! Tjohoo! Egentligen borde jag kalla det umgås för det är förmodligen mer så det blir, alltså planera, läsa, fylla i min synopsis eller vad jag nu orkar med, men vad och hur länge denna stund med Vårskogen än varar, är det så mycket bättre än ingenting! Som en bonus har äldsta dottern lovat att göra middagen, (grönkålsgratäng med ädelost, spännande! hoppas erbjudandet håller i sig;) och minsta tjejen leker än så länge väldigt snällt på sitt rum. Sönerna? Lugnt. Så vad väntar jag på? Därute skiner solen försiktigt men härinne har kaffet gurglat klart i bryggaren, bara att sätta igång 🙂 Ja, just det, på bilden ser ni två av våra kaniner; Hampus och så lilla Isa som kom till oss för två veckor sedan. Men om dem berättar jag en annan dag…TACK till dig som läste, ha en fin dag och glöm inte bort att ta hand om dig! IMG_4003