Skriva!

Jag har inte tid att skriva mer än några rader här på bloggen idag, för jag ska…SKRIVA PÅ VÅRSKOGEN!! Tjohoo! Egentligen borde jag kalla det umgås för det är förmodligen mer så det blir, alltså planera, läsa, fylla i min synopsis eller vad jag nu orkar med, men vad och hur länge denna stund med Vårskogen än varar, är det så mycket bättre än ingenting! Som en bonus har äldsta dottern lovat att göra middagen, (grönkålsgratäng med ädelost, spännande! hoppas erbjudandet håller i sig;) och minsta tjejen leker än så länge väldigt snällt på sitt rum. Sönerna? Lugnt. Så vad väntar jag på? Därute skiner solen försiktigt men härinne har kaffet gurglat klart i bryggaren, bara att sätta igång 🙂 Ja, just det, på bilden ser ni två av våra kaniner; Hampus och så lilla Isa som kom till oss för två veckor sedan. Men om dem berättar jag en annan dag…TACK till dig som läste, ha en fin dag och glöm inte bort att ta hand om dig! IMG_4003

12 reaktioner på ”Skriva!

  1. Annika skriver:

    Åh, så härligt att spendera tid med sitt manus, hoppas det kändes bra 🙂 Tränar på det jag också, att umgås lite med projektet, utan att känna pressen att producera text. Nyttigt både för en själv och manuset.
    Gulliga kaniner, älskar kaniner, och tycker rent generellt att det är för få kaninbilder i skrivbloggar 🙂

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s