Kaos?

IMG_4134Ingen ordning alls här, faktiskt. Sömnlöshet följs av en god natt, och ångest följs av lycka och tvärtom. (Jag som håller på att bli frisk? (Eller galen)? Hur som helst och som sagt, insikten har kommit till mig; en utmattning ändrar inte nödvändigtvis på personligheten. När jag nu börjar bli piggare vill jag så MYCKET. Och det funkar ju inte längre. Som en konsekvens av utmattningen kan jag inte stressa långa stunder. Där psyket inte förmått att lugna mig förut går nu kroppen in. För mycket stress följs av något drastiskt som bl a ; yrsel eller så stark dåsighet så att jag knappt kan hålla ögonen öppna. Eller detta; en morgon när jag vaknade hade båda handlederna låst sig. Det varade i två dagar. Kroppens sätt att säga; Vänta lite nu, så frisk är du inte. Och du kan väl förresten inte göra så mycket idag med dom där handlederna …

Nä, just det. Bara att gilla läget. Och jag har bestämt mig för att vara tacksam för det. För jag vill inte stressa bort mitt liv. Även om jag misstänker att det kommer ta tid att lära den där gamla hunden som är jag att sitta. ..

För övrigt tycker jag allt är lite knäppt just nu. Jag fick nyss en så himla GLAD nyhet från en moster. Har ännu inte riktigt tagit in det. (Tack moster och morbror!!) Eller vädret. Bilden är från i söndags. Och idag ringer det spöken på dörren. Och det bidrar till känslan; Att mycket är upp och ner. Men ändå finns det hopp, för ger man dem godis slipper man bus. Och jag tror att jag är på väg tillbaka. Bara jag fattar. Och fortsätter med mitt goda; meditation och promenader o s v.

TACK till dig som läste, ta hand om dig och dela ut godis för sjutton, både till dig själv och andra. För hur kul är det med bus när allt kommer omkring ? 😉