Inom kort…

Jag, som inom kort börjar blogga här finns idag på http://www.mittmanus.se. Välkommen dit så länge om du av någon anledning råkade titta in här 😉 Men när du nu ändå är här passar jag på att tala om att jag heter Louise, och är, fast det fortfarande känns jättekonstigt att skriva det, bl a författare.

Ni ser mig på bild här nedan, framför mitt förlags Visto (och tillika Idus) monter på Bokmässan i Göteborg i år, och ni ser även min bok här intill. Skuggvinter finns naturligtvis att köpa på bl. a Adlbris och Bokus. Då Saga Egmont har gjort ljudbok av den går den även att köpa på mp3-skiva, eller ladda ner direkt i mobilen via Storytel, Nextory, Bookbeat m fl.

TACK för att du var här och besök gärna min sida snart igen, det kommer mer 🙂

IMG_3427

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s